ZADZWOŃ DO NAS:    18 26 54 280, 18 26 40 576
GODZINY OTWARCIA W SEZONIE: 08:30 – 18:00
Open/Close Menu Stok Stok Uczymy jazdy na nartach w Białce Tatrzańskiej
Skip to content
  • HOME
  • OFERTA
  • CENNIKI
    • SEZON NISKI
    • SEZON WYSOKI
  • FAQ
  • KADRA
  • GALERIA
  • POLECAMY
  • KONTAKT
  • FERIE ZE STOKUSIEM

Attachment

logo Żywiec
znak-jakosci-znanenieznane
Original size is 130 × 55 pixels
(C) 2016 SZKOŁA NARCIARSKA STOK

Facebook
Kirkland windshield chip repair

ZAWODY i EGZAMIN REGIONALNY

Termin: 02.02.2019
Cena: 50 zł – ZR, 100 zł - ER
Miejsce: Białka Tatrzańska, Kotelnica

Program ZAWODY REGIONALNE:
08.30 – 9.00 Wydawanie numerów startowych i pobieranie opłat – Biuro SN STOK Kotelnica
(trasa FIS przy orczykach, na miejscu udzielone będą informacje szczegółowe)
Od 09.00 Oglądanie trasy slalomu giganta
09.30 Start – slalom gigant – ZAWODY REGIONALNE
(drugi przejazd, bezpośrednio po ostatnim zawodniku)
Ok. 11.00/11.30 Zakończenie, (górna stacja Kotelnica – przy punkcie gastronomicznym, wpisy do indeksów)

Program EGZAMIN REGIONALNY:
11.00 – 11.30 Wydawanie numerów startowych i pobieranie opłat – Biuro SN STOK Kotelnica
(trasa FIS przy orczykach, na miejscu udzielone będą informacje szczegółowe)
Od 11.30 Oglądanie trasy slalomu
12.00 Spotkanie z Egzaminatorami – (na starcie slalomu), omówienie planu ER
Start – slalom – egzamin cz. I
13.00/13.30 Egzamin cz. II: jazda techniczna, instruowanie
Wpisy do indeksu około 30 min po zakończonym egzaminie, (górna stacja Kotelnica – przy punkcie gastronomicznym)

Zgłoszenia:
Prosimy o zgłoszenia do godz. 17:00 dnia poprzedzającego zawody i egzamin tj. 01.02
e-mailowo na adres: [email protected]
* w przypadku wolnych miejsc zgłoszenia można dokonać w dniu zawodów i egzaminów

Opłata startowa:
50 zł ZR, 100 zł ER - wpłaty gotówką należy dokonać w dniu zawodów przy odbiorze numeru startowego, wtedy też należy pozostawić indeks.

Organizator:
Szkoła Narciarska STOK, kontakt: [email protected]

Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close